Fitte Business

Welkom bij Fitte Business. Het programma om jouw business, jouw organisatie, jouw team nog fitter en toekomstklaar te maken.

Fitte Business is ontstaan nadat ik met mijn bedrijf COOS al enkele jaren actief aan het ondernemen was.
Tijdens mijn werk als (team-)coach luister ik naar waar de pijnpunten zitten. Pijnpunten als
“reorganisaties, hoe gaan we daar mee om, hoe kunnen we daar beter, meer toekomstgericht mee omgaan. Hoe kunnen we ons zo mobiliseren dat ze niet om ons heen kunnen en ons des te harder nodig hebben, alleen ze weten het nog niet”.

Maar ook “ik heb een nieuw idee en ik krijg mijn team niet mee, hoe ga ik ze wel in beweging krijgen” of “mijn team zet de stappen die ze gevraagd worden te zetten maar ook geen stap extra, terwijl we als MT toch uitnodigen om te melden als ze ergens mee zitten en we laagdrempelig zijn en altijd de deur open hebben”.

Geluiden die duiden op niet het volle potentieel van jezelf en je personeel benutten en daar kan Fitte Business je bij helpen.

In 1-op-1 coachings zijn het vaak vragen over hoe je kunt omgaan met de veranderingen en hoe je door slimmer te werken effectiever, efficiënter en creatiever kunt werken (dat is een vrije vertaling van de vragen die ik krijg, uiteindelijk komen ze op hetzelfde punt uit, alleen ben je je daar niet altijd van bewust). Dat je het gevoel hebt alles alleen te moeten doen, terwijl dat echt niet hoeft. Juist niet als je met een team werkt. En al helemaal niet als leidinggevende! Ook al heb je het gevoel dat je er soms alleen voor staat, want dat is wel een herkenbaar gevoel voor menig leidinggevende.

Daarom is het programma ‘Fitte Business’ ontwikkeld. Om jou als professional of leidinggevende met lef te prikkelen en te inspireren om je werk fitter aan te pakken zodat jij en je team vanzelf slimmer worden.

Share This