Reacties op Fitte Business

Hier volgen enkele reacties van deelnemers van Fitte Business:

Ik wilde de waan van de dag ontstijgen door juist te investeren in mezelf en Fitte Business heeft me bewust met mezelf en m’n professionele zelf bezig leren zijn zodat dingen (gedrag van anderen, allergische reacties van jezelf of anderen, etc.) me niet ‘overkomen’ in mijn werk en functie, maar dat ik zelfbewust en zeker vanuit mezelf in m’n werk en het leven staat.
(Dennis van der Laan, Teamleider Sector verstandelijk gehandicaptenzorg)

Het programma Fitte Business heeft me geleerd dat anderen ook onzekerheden hebben. Door Fitte Business weet ik heel goed wat mij gelukkig maakt in mijn werk. Hierover heb ik gesproken met mijn team om voor iedereen een betere balans te creƫren.
(Bart van Gestel, directeur Kinsmen Collective)

Ik wilde meer uit het leidinggeven halen en handvaten krijgen om te gebruiken in moeilijke situaties. En daar heeft Fitte Business me mee geholpen.
(Danielle Jansen, Clubmanager Snap Fitness Tilburg)

 

De kracht van het programma zit vooral in de kleine groep die 1-op-1 begeleiding ontvangen, en ook driemaal live als groep samenkomen. Juist die groepsbijeenkomst verrijkt het programma, de kracht van co-intelligentie en co-creatie:

 

De voordelen van de kleine groep, de uitwisseling en de diepte die we (heel veilig) ingaan met elkaar.”

De openheid en de eerlijkheid van de andere deelnemers en mede-professionals. Jolanda die met weinig woorden kan confronteren, als een verborgen geheugen van mijn optimale state of mind

Door de persoonlijke gesprekken met andere deelnemers, ben ik gaan beseffen dat vragen stellen over je eigen functioneren heel normaal is. Dat dit niet voortkomt uit angst, maar uit ambitie om iets beter te willen doen

Het was ontzettend fijn om met andere mensen te sparren en aan te horen waar zij tegenaan lopen en hoe zij dit oplossen

En wat enorm gewaardeerd wordt door de deelnemers is het Lumina persoonlijkheidsrapport dat je ontvangt bij de eerste bijeenkomst. In dat rapport leer je over jezelf hoe je acteert in situaties en dat is vaak een open deur en af en toe een blinde vlek. Toch teruglezen wat je leuk vindt en waar je iets minder energie van krijgt helpt je in de samenwerking met andere mensen. Die bewustwording dat we allemaal anders zijn en dus allemaal situaties op onze eigen manier ervaren is het fundament van Fitte Business.