Agenda

Ah, jij wil meer halen uit je leiderschap en uit je team/organisatie! Dan zit je hier goed! En over vier maanden ben je beduidend wijzer over jezelf en je team/organisatie.

Het programma Fitte Business kent de vrijheid van het zelf indelen van je tijd. Hoeveel tijd wil je wanneer wil spenderen aan het programma, dat is aan jou. Behalve de 3 live bijeenkomsten van een dag, die staan vast.

Per periode van 2 weken krijg je een nieuw deel van het werkboek toegestuurd. De opdrachten maak je in je eigen tijd en kun je in de besloten social media groep delen. Want de kracht van het programma ligt naast het praktische ook in de kracht van de groep, de co-intelligentie en de co-creatie.

Als één van de max. 3 deelnemers coach en begeleid ik je persoonlijk in die bijna vier maanden. De coaching is 1-op-1 en kan via Skype of live verlopen en er zullen dus 3 dagen zijn waarbij we als groep van max. 4 samen komen en de stof verder gaan uitwerken en verdiepen. Zo leer je enorm veel van elkaar omdat je allemaal een andere achtergrond hebt en een ander werkverleden. En omdat je maar met max 3 personen in een groep zit is het een VIP-ervaring en kunnen we de 1,5 meter afstand ook hanteren.

Lees anders hier de ervaringen van Fitte Business deelnemers, recensies kunnen je wellicht helpen.

Dit kun je verwachten in die vier maanden:

Persoonlijkheidsvragenlijst en rapport met terugkoppeling (Lumina Spark van Lumina Learning)

3 live trainingsdagen (10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur incl lunch bij Bijhuys in Haaren)

1-op1 coaching (via Skype/live)

Kennisdocumenten

Praktische opdrachten

Q&A sessie

Werkboek

Aandacht

Bewustwording over jouw leiderschap

Kosten € 2.897 (excl BTW) (of 3 termijnen van € 1.049 excl BTW)

Het voordeel van een kleine groep is dat de timing van het programma ook op jou afgestemd kan worden.

Wil je meer informatie neem dan contact met me op via mail info@coos.co.nl of bel me op 06-44 58 25 59

Share This